KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini
Share | 
 

 Mee Bandung Muar - Paling sedap

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tomato man



Posts: 267
DUIT gempakZ: 727
REPUTASI: 1
Join date: 2010-05-25

PostSubject: Mee Bandung Muar - Paling sedap   Wed May 26, 2010 12:48 am



Hye semua.. Tomato nak berceloteh sikit tentang makanan. Ok. Menu hari ini ialah mee bandung. kalau sebut je mee bandung, orang akan terbayangkan mee bandung Muar. Katanya Mee bandung paling sedap ni terdapat kat muar. aku tak pastilah sebab aku tak pernah lagi makan mee bandung seluruh Malaysia. But personally memang aku pernah makan mee bandung Muar. memang sedap weh.. Kuah dia berasa. But nak kata tempat lain kurang sedap tak juga. As long as orang tu pandai masak mee bandung yang special aku rasa leh jadi sedap gak.

Kalau kat tempat aku ni kat JB, still ada kedai yang jual Mee bandung Muar.. Maybe resepi dari Muar la kot.. haha..

Kepada korang yang minat makan mee bandung aku syorkan la pi try Mee bandung Muar.. tak Rugi beb.

tadi masa aku buat blogwalking, aku ternampak la ada sorg mamat tu cerita pengalamannyer meredah Hujan semata-mata nak cari mee bandung Muar. Ni sudah membuktikan bahawa betapa popularnya mee bandung Muar.. hehe.. nak baca leh masuk sini okey:

http://ayisy.blogspot.com/2009/12/mi-bandung-muar-sedap-dowh.html
Back to top Go down
 

Mee Bandung Muar - Paling sedap

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Antara lelaki dan perempuan, siapa yg paling setia?
» DSAI: Antara 100 Pemimpin Yg. Paling Berpengaruh Di Dunia - Majalah Time.
» Askar Malaysia Yg Paling Berani!
» Sabah paling ramai ahli UMNO
» Keningau KFC paling buruk

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: RUANGAN HOBI :: MAKANAN & RESEPI-