KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati
Jom Register di KoMuNiTi GeMPaKZ ^_^
Borak-borak sambil berkongsi informasi.


> LAMAN PERKONGSIAN INFORMASI <
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke gempakZ. Mari join sembang-sembang disini
Share | 
 

 Aksi terlampau, Seks, Lucah & Skandal, video 3gp

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tomato man



Posts: 267
DUIT gempakZ: 727
REPUTASI: 1
Join date: 2010-05-25

PostSubject: Aksi terlampau, Seks, Lucah & Skandal, video 3gp   Tue Jul 20, 2010 8:23 am



Heloo semua. Saje je aku bagi satu tajuk yang panas... haha.. dengan harapan ramai yang masuk thread ni. So, kepada yang tertipu dengan tajuk tu. sorry ye. aku xberminat nak tepek video atau gambar berkaitan seks, aksi terlampau, lucah atau apa-apa skandal.

aku saje bukak thread ni sbb dari pengamatan aku yang selalu tgok carian kat google, keywords camtu memang laris betul. even traffic yang masuk ke website aku ni pun ada org gune perkataan sedemikian.. adeh.. aku pun tak paham. tapi memang di internet artikel2 atau apa jua bahan pornografi sebegitu sangat-sangat banyak dan tak mampu lagi nak disekat. so, ia bergantung kepada individu memilih sama ada mahu access ataupun meninggalkan dari melihat bahan-bahan xbermaruah tu.

ok. yang aku xpaham ialah penglibatan anak-anak melayu selaku "Pelakon" dlm video atau artikel macam ni. agak memalukan la. adakah anak-anak melayu dan hilang jati diri dan hilang nilai-nilai ketimuran yang mementingkan adab kesusilaan? memang hal ini amat parah sekarang. Lihat sahaja kes-kes pembuangan bayi yang sangat menyedihkan. pandai buat.. sedap kan? bila dah mengandung, tau takut.. anak tak berdosa menjadi mangsa kekejaman kamu. memang dasar tak guna. Haiwan pun tau sayang anak. walaupun anak haram atau status luar Nikah, dia berhak hidup. dia tidak bersalah. yang besaLah ialah "ibu bapanya"

dalam hal ini, kita kene muhasabah diri. dimana silapnya? bagaimana membendung perkara ini dari terus berleluasa? Justeru, amat penting pendedahan "pendidikan Seks" secara sihat yang menggalakkan hubungan yang halal sahaja. penerapan nilai-nilai agama juga perlu sebagai benteng menjauhkan individu dari melakukan perkara yang keji ini.

sekian sahaja untuk hari ini.. ada apa-apa komen sila tinggalkan disini
Back to top Go down
 

Aksi terlampau, Seks, Lucah & Skandal, video 3gp

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Pengurusan Seks Selepas Bersalin
» Pelajar mangsa lelaki gila seks
» X-mas Video collection 7
» Emma's video
» Phone Key Sex Video

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KoMuNiTi GeMPaKZ: Satu Komuniti Satu Hati :: FORUM ARCHIEVED :: PERBINCANGAN SERIUS :: ISU SEMASA-